Δελτίο Τύπου – Ανοιχτές συζητήσεις με το κοινό στην παράσταση Γυναίκες από χώμα που τελεί υπό την αιγίδα της ΓΓΙΦ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι «Γυναίκες από χώμα» συνομιλούν με το κοινό

στις 19/10 και στις 26/10

 

Στις δυο τελευταίες Παρασκευές του Οκτωβρίου, στις 19/10 και στις 26/10, μετά το τέλος της παράστασης «Γυναίκες από χώμα», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές συζητήσεις με το κοινό, διάρκειας μιας ώρας.

Στις 19 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν οι : Κατερίνα Μάτσα, ψυχίατρος και διευθύντρια του 18 ΑΝΩ,  Ελένη Σπαθανά, δικηγόρος υπεράσπισης των γυναικών από την Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και των Μεταναστών, Χρύσα Μπότση, γιατρός και μέλος της Πρωτοβουλίας αλληλεγγύης για τις διωκόμενες οροθετικές. 

Το Break the chain θα εκπροσωπήσει η Κορίνα Χατζηνικολάου, Επιστημονική Σύμβουλος, Γραφείο Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων & Επίκουρη Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας, ΤΕΠΑΕ, ΑΠΘ. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιουκάκης.

Στις 26 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν οι: Χαρά Παπαγεωργίου, δικηγόρος υπεράσπισης των γυναικών από την Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Προσφύγων και των Μεταναστών, Χρύσα Μπότση, γιατρός και μέλος της Πρωτοβουλίας αλληλεγγύης για τις διωκόμενες οροθετικές και Κατερίνα Μάτσα, ψυχίατρος και διευθύντρια του 18 ΑΝΩ.

Το Break the chain θα εκπροσωπήσει ο Ηρακλής Μοσκώφ, Εθνικός Εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων .Τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Μαρία Λούκα.

*Η παράσταση υποστηρίζεται, επίσης, από το Break the Chain, μία πρωτοβουλία του Εθνικού Εισηγητή για την καταπολέμηση του Human Trafficking, κ. Ηρακλή Μοσκώφ, σε συνεργασία με την πολιτιστική πλατφόρμα elculture.gr. Πρόκειται για μια συλλογική εκστρατεία κοινωνικής αφύπνισης, η οποία με όχημα την Τέχνη, τον Πολιτισμό και την Εκπαίδευση, στοχεύει στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του κοινού σε ένα κοινωνικό μέτωπο που εναντιώνεται στην εμπορία ανθρώπων και στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

*Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

*ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Ταυτότητα παράστασης

Σύνθεση κειμένων –  Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης        Μουσικοί διάλογοι και σχολιασμοί: Χρήστος Κότσις Σκηνικά-κοστούμια: Παύλος Ιωάννου                                     Σχεδιασμός φωτισμών: Κοραής Δαμάτης

Παίρνουν μέρος αλφαβητικά: Φανή Γρύλλη, Ντίνα Κούκου, Σοφία Ρούβα,

                                                            Έφη Σισμανίδου,  Αναστασία  Τσούτση.

 

Φωτογραφίες παράστασης: Χρήστος Κοτσιρέας

Παραγωγή: Θεατρική ομάδα Ανδρομέδα

Από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 28 Οκτωβρίου Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9 μ. μ, και Κυριακή στις 6:15 μ. μ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1,10 (χωρίς διάλειμμα)

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Γενική είσοδος: 12 ευρώ, Προπώληση-Φοιτητικό: 10 ευρώ, Ατέλειες: 5 ευρώ

 

Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS

Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8 περίπου με τα πόδια)

Πληροφορίες-κρατήσεις: 213 0356472 / 6949534889

(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 – 14:00 και 17:00 – 21:00)

 

 

ΠΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΓΙΦ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΧΩΜΑ

 

Πληροφορίες: http://www.isotita.gr/                                                      Το  Γραφείο Τύπου, 18/10/2018

Τηλ. 2131511102

Ε-mail: gramggif@isotita.gr

Comments are closed.