Δελτίο Τύπου – Νέα δωρεάν υπηρεσία της Βιβλιοθήκης Θεμάτων Ισότητας και Φύλου της Γ.Γ.Ι.Φ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νέα ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία της Βιβλιοθήκης Θεμάτων Ισότητας

και Φύλου της Γ.Γ.Ι.Φ.

 

Η Βιβλιοθήκη Θεμάτων Ισότητας και Φύλου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) είναι η μοναδική ειδική βιβλιοθήκη  για θέματα ισότητας των φύλων και ιστορίας του γυναικείου κινήματος στην Ελλάδα και υπάγεται στο Τμήμα Δικτύωσης, Δημοσιότητας και Βιβλιοθήκης – Ιστορικού Αρχείου της  Δ/νσης Υπηρεσιών προς Πολίτες και Φορείς της ΓΓΙΦ.

Με πάγια θέση της ΓΓΙΦ ότι η πρόσβαση στην πληροφόρηση για όλες και όλους οδηγεί  στην ισότητα και λαμβάνοντας υπόψη της τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών -γυναικών και ανδρών- για ενημέρωση, ανακοινώνει ότι στη Βιβλιοθήκη Θεμάτων Ισότητας και Φύλου διατίθενται 2 υπολογιστές με σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς και εκτυπωτής και σαρωτής για ΔΩΡΕΑΝ χρήση από το κοινό.

 

Η υπηρεσία θα προσφέρεται καθημερινά κατά τις ώρες 9:00 – 12:00 και προϋποθέτει την τήρηση των αναγκαίων όρων ασφαλούς και υπεύθυνης πλοήγησης από την πλευρά των χρηστριών/των.

Οι χρήστριες/τες παρακαλούνται να φέρνουν σελίδες Α4 ή/και φορητές αποθηκευτικές συσκευές εφόσον επιθυμούν να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν τις εργασίες τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι να κλείνουν ραντεβού πριν την επίσκεψή τους.

Περισσότερες πληροφορίες: 2103215618 εσωτ.103 και bklimedidis@isotita.gr

 

 

 

Πληροφορίες: http://www.isotita.gr/                                        Το  Γραφείο Τύπου, 20/10/2017

Τηλ. 2131511102

Ε-mail: gramggif@isotita.gr

Comments are closed.