Δελτίο Τύπου – Συνάντηση της ΓΓΙΦ, Φωτεινής Κούβελα, με την αναπληρώτρια επικεφαλής της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση της Γενικής Γραμματέα Ισότητας των Φύλων, Φωτεινής Κούβελα,

με την αναπληρώτρια επικεφαλής της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα

 

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Φωτεινή Κούβελα, πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα, στις 26/7/2018, με την αναπληρώτρια επικεφαλής της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, κα Σουασάν Χασόν.

Η συνάντηση, που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΓΓΙΦ, διεξήχθη σε εξαιρετικά εποικοδομητικό κλίμα και είχε ως σκοπό της την αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων για διάφορες πτυχές που σχετίζονται με την υπέρβαση των έμφυλων ανισοτήτων, καθώς και την διερεύνηση τρόπων συνεργασίας για τα θέματα που αφορούν στην ισότητα των φύλων εν γένει.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε στις δράσεις που αναλαμβάνει η Υπηρεσία μας για την προώθηση της έμφυλης ισότητας συνολικά, εστιάζοντας και στους άξονες προτεραιότητας του «Εθνικού Σχέδιο Δράσης για την Ισότητα των Φύλων» της περιόδου 2016-2020 της ΓΓΙΦ.

Από την πλευρά της, η κα Χασόν, ενημέρωσε την κα Κούβελα για τις πολιτικές και τις δράσεις, που σχετίζονται με την προάσπιση της ισότητας των φύλων στη χώρα της και εξέφρασε τη βούληση της Πρεσβείας του Ισραήλ να συνεργαστεί με την ΓΓΙΦ, προκειμένου να συνδράμει στο έργο της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε πλήρη σύμπνοια με το τριήμερο εθνικό πένθος, στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας, η κα Χασόν εξέφρασε τα συλλυπητήριά της και, με περισσή αλληλεγγύη,  τόνισε την ειλικρινή πρόθεση της Πρεσβείας του Ισραήλ να προσφέρει, όπως μπορεί, τη βοήθειά της στη χώρα μας.

 

 

Πληροφορίες: http://www.isotita.gr/                                      Το  Γραφείο Τύπου, 26/7/2018

Τηλ. 213 15 11 102

Ε-mail: gramggif@isotita.gr

Comments are closed.