Επετειακό Συνέδριο Θηλασμού (Ρέθυμνο, 28-29/4/2018)

 

Ο Σύλλογος Διεθνώς Πιστοποιημένων Συμβούλων Γαλουχίας IBCLC Ελλάδας «Γαλαξίας» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος-La Leche League Greece διοργανώνει ένα διήμερο Συνέδριο για τον μητρικό θηλασμό. Αποτελεί το 11ο Ετήσιο Συνέδριο για τον μητρικό θηλασμό του συλλόγου «Γαλαξίας» ενώ ταυτόχρονα θα τιμήσει την μακρόχρονη παρουσία και των δύο Μη Κερδοσκοπικών Σωματείων στη χώρα μας. Το επετειακό αυτό Συνέδριο με τίτλο «10 χρόνια Γαλαξίας – 40 χρόνια Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece): Η επιστήμη συναντά την εμπειρία!» θα λάβει χώρα στο Ρέθυμνο στις 28 & 29 Απριλίου 2018, στο Σπίτι του Πολιτισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου.

 

Στο επετειακό και ενωτικό αυτό συνέδριο θα μιλήσουν οι εξής σπουδαίοι/σπουδαίες διεθνείς ομιλητές/ομιλήτριες (με ταυτόχρονη διερμηνεία): ο Καναδός παιδίατρος Jack Newman, σύμβουλος για θέματα θηλασμού της UNICEF (www.ibconline.ca) και η Αμερικανίδα ψυχολόγος Kathleen Kendall-Tackett (www.kathleenkendall-tackett.com), συγγραφέας παγκοσμίως best-seller βιβλίων για τον θηλασμό και την επίδρασή του στην ψυχολογία της μητέρας. Και οι δύο αποτελούν σημαντικές προσωπικότητες του διεθνούς ιατρικού δυναμικού σχετικές με το εν λόγω αντικείμενο. Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν επίσης Έλληνες και Ελληνίδες νεογνολόγοι, παιδίατροι, ενδοκρινολόγοι,  IBCLCs, La Leche league Leaders αλλά και ειδικοί/ειδικές, υποστηρικτές/υποστηρίκτριες της προώθησης του μητρικού θηλασμού,  ενώ την έναρξή του καθώς και τη βαρύτητα του θα σηματοδοτήσει με χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας, κύριος Ανδρέας Ξανθός. Στόχος μας είναι να καλυφθεί το θέμα του θηλασμού συνολικά και να υποστηριχθούν τόσο οι επαγγελματίες υγείας όσο και οι ενδιαφερόμενοι/-ες γονείς μέσα από τις τεκμηριωμένες επιστημονικά ομιλίες των συνέδρων μας.

 

Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να γνωρίσετε τους ομιλητές και τις ομιλήτριες, να δείτε το πρόγραμμα αλλά και να κάνετε την εγγραφή σας: https://galaxiaslllgr-reth-conf.gr/

Δείτε την εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/208522059724797/permalink/212691955974474/

 

Επετειακό Συνέδριο Θηλασμού-Πρόγραμμα

 

Comments are closed.