Επιτυχής υλοποίηση της δημόσιας δράσης της Γ.Γ.Ι.Φ. για την κατάσταση των γυναικών της υπαίθρου διεθνώς και την αναγνώριση του έργου της Γ.Γ.Ι.Φ. από τον ΟΗΕ στο πλαίσιο της 72ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών

ΣΧΕΤ.: α) Το από 22-9-2017 εμπεριστατωμένο έγγραφό μας με θέμα «Η κατάσταση των γυναικών της υπαίθρου διεθνώς και η αναγνώριση του έργου της Γ.Γ.Ι.Φ. από τον ΟΗΕ στο πλαίσιο της 72ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών»: http://www.isotita.gr/η-κατάσταση-των-γυναικών-της-υπαίθρου/ .

 

β) Το από 12-10-2017 τρισέλιδο δελτίο τύπου της Γ.Γ.Ι.Φ. με θέμα «Η κατάσταση των γυναικών της υπαίθρου διεθνώς και η αναγνώριση του έργου της Γ.Γ.Ι.Φ. από τον ΟΗΕ»: http://www.isotita.gr/δελτίο-τύπου-οι-γυναίκες-της-υπαίθρου/ .

 

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών, σας γνωρίζουμε ότι η Διεύθυνση Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ. υλοποίησε επιτυχώς, για ακόμα μία φορά, τη δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την κατάσταση των γυναικών της υπαίθρου διεθνώς και την αναγνώριση του έργου του ελληνικού κρατικού φορέα ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

Το από 22-9-2017 έγγραφο της Γ.Γ.Ι.Φ. εστάλη αυθημερόν στη Βουλή των Ελλήνων, τις Ανεξάρτητες Αρχές, τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, τα Υπουργεία, τις Μόνιμες Αντιπροσωπείες της Ελλάδας σε Διεθνείς Οργανισμούς, τους κοινωνικούς εταίρους, τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Παγκόσμια Τράπεζα.

 

Με βάση το περιεχόμενο του εμπεριστατωμένου εγγράφου της αρμόδιας Διεύθυνσης της Υπηρεσίας μας, εκδόθηκε δελτίο τύπου από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων την 12η Οκτωβρίου 2017. Το εν λόγω δελτίο τύπου προβλήθηκε εκτενώς από τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης περιφερειακής και πανελλαδικής εμβέλειας, όπως αποδεικνύεται από την ενδεικτική αποδελτίωση με πρωτοβουλία του κ.Διευθυντή της Γ.Γ.Ι.Φ.:

 

https://left.gr/news/i-katastasi-ton-gynaikon-tis-ypaithroy-diethnos-kai-i-anagnorisi-toy-ergoy-tis-ggif-apo-ton-oie

 

http://www.crete-news.gr/η-κατάσταση-των-γυναικών-της-υπαίθρου-διεθνώς-και-η-αναγνώριση-του-έργου-της-γγιφ-από-τον-οηε

 

http://www.topontiki.gr/article/241720/i-katastasi-ton-gynaikon-tis-ypaithroy-diethnos-kai-i-anagnorisi-toy-ergoy-tis-ggif

 

http://buildingasafetynet.org/el/author/areti_d48s626w/

 

http://gzmosxos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_968.html

 

http://www.palo.gr/eidhseis-ellada/i-katastasi-twn-gynaikwn-tis-ypaithroy-diethnws/16658608/

 

https://www.palmosev.gr/i-katastasi-ton-gynekon-tis-ypethrou-diethnos-ke-i-anagnorisi-tou-ergou-tis-g-g-i-f-apo-ton-oie/

 

http://www.inewsgr.com/122/i-katastasi-ton-gynaikon-tis-ypaithrou-diethnos-kai-i-anagnorisi-tou-ergou-tis-ggif-apo-ton-oie.htm

 

http://myblogs.gr/article/i-katastasi-ton-gynaikon-tis-ypaithroy-diethnos-kai-i-anagnorisi-toy-ergoy-tis-ggif-apo-ton .

 

Η συγκεκριμένη δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ. εντάσσεται στο θεματικό πεδίο «Γυναίκες και Οικονομία»και υλοποιείται στο πλαίσιο αξιοποίησης όλων των εργαλείων στον αγώνα για την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών, σύμφωνα και με τις κατευθυντήριες γραμμές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Ατζέντα 2030).

 

Comments are closed.